BURSA'da 100 TL karşılığında ilişki kurduğu kadını bıçakla ağır yaralayıp, külotunu olay yerinde bırakarak kaçan zanlı polise teslim oldu. Yaralı kadın hastanede tedavi altına alınırken teslim olan zanlı, "Onunla 100 TL karşılığında seks yaptık. Tekrar ilişkiye girmek istedim. Yine para isteyince kavga ettik. Onu bıçaklamışım. Külotumu unutarak kaçtım. Pişmanım" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce, "Fuhuş' suçundan üç ayrı kaydı bulunan Kıymet Avunca (51) ile 100 TL karşılığında ilişkiye girdiği Yusuf Cingöz (21) arasındaki ikinci kez birlikte olma pazarlığı kanlı bitti. İddiaya göre olay, önceki gece Balıkesir karayolunda otostop yapan Kıymet Avunca'nın yanında kamyoneti ile duran R.S. ile yanındaki arkadaşı Yusuf Cingöz 100'er TL karşılığında seks yapmak için anlaştı. Kamyonete binen Kıymet Avunca, Odunluk Mevkii'nde gittikleri boş bir binada önce R.S. ile ardından ise Yusuf Cingöz ile birlikte oldu. R.S.'nin gitmesi üzerine binada Kıymet Avunca ile yalnız kalan Cingöz, tekrar ilişkiye girmek isteyince kendisinden bu ilişki için de ayrıca 100 TL isteyen hayat kadını ile kavga etti. Çıplak olan taraflar arasında çıkan arbedede Cingöz, kelebek tabir edilen bıçak ile Avuncuk'u 6 yerinden yaraladı. Daha sonra kadınının çantasında bulunan 200 TL'si kendilerinin verdiği olmak üzere 220 YTL'yi alarak kaçtı. Olaydan sonra sürünerek caddeye kadar gidebilen Kıymet Avuncuk, kendisini gören sürücülerin çağırdığı ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Avuncuk'un hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olaydan sonra kaçıp eve giden Yusuf Cingöz, külotunu olay yerinde unuttuğunu anlayınca korku ve paniğe kapıldı. "Polis beni külotumdan bulur" diyen işsiz ve bekar olduğu öne sürülen Cingöz, "Onlar beni almadan gidip teslim olayım. Nasıl olsa yakalanacağım. Belki cezam azalır" diyerek polise teslim oldu.

Suçunu kabul eden, olayda kullandığı bıçağı da teslim eden zanlı, sorgusunun ardından adliyeye çıkartılacak.