Yarışmacı Süleyman"ın, son 7"ye 4 tane 500 bin TL"ik kutu ile girmesi, hem yarışmacıların hem ekran başındaki izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi.

Süleyman son iki kutuya geldiğinde, bir tarafta 30 bin TL"lik kutu, diğer tarafta 500 bin TL"lik kutu vardı ve uzun bir tereddüdün ardından yapılan 108 bin TL"lik teklifi kabul etti.

Sağlık nedenleri ile uzun süredir çalışamayan ve maddi olarak çok zor durumda olan Süleyman"ın son şansı olan bu para, yarışmanın finalinde kutusundan 500 bin TL çıkınca, bir anda yaşamının en büyük üzüntüsü oluverdi.

İNANILMAZ İDDİA
Yarışma sırasında yaşanan gerilim ve üzüntüden çok daha önemli bir iddia ise, programın satır aralarında milyonlara yansıdı.

Eşi, iki çocuğu ile birlikte maddi imkânsızlıklara karşı amansız mücadele veren Süleyman, yaşlı, kulağı duymayan ve aynı kendisi gibi sağlık sorunları yaşayan babasını tanıtırken duygusal anlar yaşadı.

Süleyman"ın babası yıllar önce geçirdiği trafik kazasında, bir otomobilin altında yaklaşık 10 metre sürüklenmişti. Kaza Ankara"da olmuştu ve otomobilin sürücüsü ehliyeti olmayan 17 yaşında bir gençti. Süleyman, babasının hayati tehlike ile karşı karşıya kaldığı bu kaza nedeniyle üç ciddi ameliyat geçirdiğini anlatırken, çok önemli bir açıklamada bulundu ve şöyle dedi:

“O gün babama çarpan 17 yaşındaki ehliyetsiz gencin babası, bugün Ankara"nın çok ama çok popüler isimlerinden bir tanesi. Ben o ismi burada açıklamak istemiyorum”

Şimdi Ankara kulislerinde, o ismin kim olduğuna dair spekülasyonlar ve yoğun bir "merak" rüzgarı esiyor.

O isim bir bakan mı, milletvekili mi, belediye başkanı mı yoksa ünlü bir iş adamı mı..?

Milliyet