F.Bahçe yönetimi, bu sezon 3 kez para cezası aldıklarını ve Manisa"da küfür edilmesi halinde haftaya oynanacak Kayserispor maçında taraftarın olmayacağını açıkladı..

TRABZON galibiyeti sonrası şampiyonluk yürüyüşüne daha sert adımlarla devam eden F.Bahçe"de yönetim, taraftarına uyarıda bulundu. Küfürlü tezahürat yüzünden PFDK tarafından 3. kez para cezası alındığını ve bunun tekrarlanması halinde bir maç seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya kalınacağını taraftarına resmi siteden duyuran sarı-lacivertliler, şu ifadeleri kullandı:

“SEZON içinde kulübümüzün aldığı toplam para cezası 295 bin liraya ulaştı. Statü gereği, taraftarlarımızın bir maç daha küfürlü tezahürat yapması durumunda, kulübümüz, bir maç seyircisiz oynama cezası ile karşı karşıya kalacak.
MANİSA ile oynayacağımız maçta küfürlü tezahürat yapılması durumunda haftaya Kadıköy"deki Kayseri karşılaşmasında taraftarımızın desteği yanımızda olmayacak.”

BİLİNDİĞİ gibi F.Bahçe, geçen sezonun son maçında kaçan şampiyonluk ve çıkan olaylar sonrası yeni mevsimde Kadıköy"deki ilk 2 maçını seyircisiz oynamıştı.

BU BİRLİKTELİĞİN DEVAMI İÇİN..

Trabzon maçında hem yönetimle hem de Aykut Kocaman"la aradaki buzları eriten F.Bahçe taraftarları, o günden bu yana takımını hiç yanlız bırakmıyor.. Son olarak önceki günkü idmanda futbolculara baklava yediren taraftarlar şimdi bu birlikteliğin devamı için küfür etmemek zorunda..

G.Gönül ve Selçuk cezalı, CRISTIAN ise 11"e dönüyor

TRABZON"U Kadıköy"de devirerek şampiyonluk yarışının altına "odun atan" F.Bahçe, aldığı bu galibiyeti anlamlandırabilmek için bugün Manisa deplasmanına çıkıyor.. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalıları Caner ve Selçuk ile sarı kart cezalısı G.Gönül bugünkü maçta forma giyemeyecek. Cristian 11"e geri dönerken, Niang yine solda oynayacak, forvette Semih görev alacak.

"İnsan HAİN OLURSA şampiyonluk gelmez"

BİRLEŞİK F.Bahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, Aziz Yıldırım"a ağır ithamlarda bulundu: “Kazım"ın mukavelesi varken "kanka"ya bedava..

İÇİN kavgalı olursa, için hain olursa, Allah sana şampiyonluğu nasip etmiyor işte. Tüm inşaatlar eşe dosta ihale edildi. Kulüp binası otel oldu ve Yıldırım"ın Ankara"dan iş bitirecek insanlar kalıyor..”

Çocukların "kimsesi" oldular

Emre, Özer, Bekir, Hasan, Berk, Gökay ve Okan, bir grup kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuğu ziyaret ettiler.

İşte geleceğin yıldızları!

Geleceğin Yıldızları Minikler Futbol Turnuvası"nın son maçında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan F.Bahçe şampiyon oldu.