KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde, 18 yaşındaki Sevim Karakuş kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürdüğü babası 50 yaşındaki Ali Karakuş'u, geçirdiği cinnet sonucu Kurban Bayramı öncesi kurbanlık kesmek için aldıkları bıçağı vücuduna 8 kez saplayarak öldürdü.
Fatih Mahallesi Efeler Sokak'ta oturan ve işçi olarak çalıştığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den emekli olan Ali Karakuş, zaman zaman tartıştığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Muhasebe Bölümü'nde öğrenim gören kızı Sevim Karakuş'a sabah saatlerinde sobayı yakmasını söyledi. İddialara göre aralarında çıkan bir tartışmanın ardından Ali Karakuş kızına küfredip onu dövdü. Daha önce de birçok kez dayak yediıi iddia edilen ve bir anda cinnet geçiren Sevim Karakuş, mutfaktan aldığı bıçağı babası Ali Karakuş'u vücudunun çeşitli yerlerine 8 kez saplayarak öldürdü. Genç kız, komşuların ihbarıyla eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Sevim Karakuş'un elindeki suç aleti bıçağın, Kurban Bayramı öncesi kurban kesmek için alındığı öğrenildi. Olay sırasında evde olduğu belirtilen ve şoka girip bayılan anne Safiye Karakuş, Derince Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Ablasının zaman zaman babasıyla tartıştığını söyleyen 17 yaşındaki kardeşi Fatih Karakuş ise “En son babam yemek istediğinde ablamla kavga etmişti. Sürekli tartışıyorlardı. Benim evde olmadığım sırada babam sobayı yakmasını söylemiş. Yine tartışmışlar Ablam daha sonra da babamı öldürmüş” dedi.
Olayın ardından Sevim Karakuş'u gözaltına alan polis soruşturmayı sürdürüyor.