Aydın merkez İstasyon Meydanındaki Sulu Park da küçük yaştaki çocuklar vatandaşların şaşkın bakışları ve uyarılarına rağmen pislikten rengi değişmiş suya girerek görünen çöpleri elleriyle temizleyip serinlemeye çalışıyorlar.
Etrafta duran vatandaşların uyarılarına aldırmadan mikrop yuvası olduğu renginden belli olan havuzdaki suya girmeye devam eden küçük çocuklar “Okullar açıldı ama biz yaz tatilinde deniz kenarına gidip tatil yapamadık. Aydın"daki havuzlara gidip yüzecek paramızda yok. Biz de burada önce suya girip elimizle toplayabildiğimiz görünen çöp ve pislikleri temizleyip sonrada yüzüyoruz. Bizim için ücretsiz havuzlar olsa bizde burada yüzmeyiz. Su çok kirli ama yinede giriyoruz” dediler.
Sulu Park da küçük çocukları izleyen vatandaşlarda çocukların bu derece kirli suyun içine girerek oynadıktan sonra hastalık kapmamalarının imkansız olduğunu ifade edip yetkililerden çocukların havuza girmelerine karşı tedbir almalarını isteyip, son derece kirli olan ve bakteri üreten Sulu Parkın havuzunun rutin temizliğinin de ihmal edilmemesi gerektiğini söylediler.