23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nın 89. yılı dolayısıyla Tataristan"ın Bügülme kentinden gelen konuk öğrenciler Vali Mustafa Malay"ı sabah makamında ziyaret ettiler. ziyarette Vali Malay"a çeşitli hediyeler veren Tataristalı öğrencilere Vali Malay"da incir ve çeşitli hediyeler verdi.
Ziyaret sonrası sembolik olarak Aydın Valiliğini Cüneyt Emre Yavuz"u devreden Vali Mustafa Malay, makam koltuğunu Emre Yavuz"u oturtarak kendisi makam koltuğunun karşısındaki misafir kotluğuna oturdu. Valiliği devraldıktan sonra ilk olarak Çevre ve Orman Müdürü Veli Yorgalı"yı arayan Cüneyt Emre Yavuz, yaz sezonu öncesi ormanlık bölgelerde alınan yangın tedbirleri hakkında bilgi aldı. Ormanların yangınlara karşı korunması gerektiğini belirten Cüneyt Emre Yavuz, orman köylülerinin ve vatandaşların yangınlara karşı bilinçlendirilmesini istedi. Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar"ı arayan Vali Cüneyt Emre Yavuz, Milli Eğitim Müdür"ünden okullarda öğrencilerin derslerden arda kalan zamanlarında vakit geçirebilecekleri sosyal ve kültürel alanların yapılmasını istedi.
Telefon görüşmelerinin ardından Vali Mustafa Malay ile Aydın"ın sorunları hakkında görüşen Cüneyt Emre Yavuz, Vali Malay"a çiçek hediye etti. Vali Mustafa Malay"da Emre Yavuz"a kalem ve çeşitli eğitim malzemelerinden oluşan hediye paketi verdi.