Mağazalara girdiği ilk günden beri büyük ilgi gören “Küçük Sırlar by adL” koleksiyonu takipcilerine indirim fırsatı!

Başarılı gençlik dizi ‘Küçük Sırlar’ da her hafta yayınlanan “küçük sırlar by adL” koleksiyon parçaları hem dizi severler hem modayı yakından takip edenler için Ağustos ayında adL mağazalarında %70’e varan süpriz indirim fırsatı.

Koleksiyonda; ipek, şifon, pamuklu kumaşlar kullanırken ilkbahar esintilerine uygun rengkli; pembe, mavi , sarı renlerinin hakim olduğu çarpıcı, ‘gündüzden geceye’ geçiş yapılabilecek şık detaylarla süslenmiş bu özel çalışmada , tulumlar ve mini elbiseler ise yaza damgasını vurdu.

Küçük Sırlar izleyicisine dizinin son bölümleri yaklaşırken bu çok özel indirim ‘Küçük Sılar by adL’ kolekisyonun bulunduğu seçkin şubelerinde olacaktır.

Küçük Sırlar by adL hakkında…Yılın en fenomen gençlik dizisi “Küçük Sırlar” dizisinin stil danışmanları Banu Savcı ile Tuba Mutlay ve ADL Tasarım direktörü Zehra Işık’ın bir araya gelerek oluşturdukları “Küçük sırlar by adL” koleksiyonu bir dizinin marka haline getirilmesiyle Türkiye’de bir ilk’e imza attı.

15 Mart itibariyle satışa sunulan ve sınırlı sayıda üretilen “Küçük Sırlar by adL” koleksiyonu özellikle dizinin müdavim izleyicileri ve adL müşterileri tarafından büyük ilgi gördü.

Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar, Kadir Doğulu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı “Küçük Sırlar” ın karakterlerinin ne giydiği izleyici tarafından her bölüm en merak edilen şeylerden biri haline gelirken, dizinin yayınlandığı günün ertesi satış grafiğinin yüksek olması da dikkatleri çekiyor…

Küçük Sırlar by adL koleksiyonunun bulunduğu şubeler:İstanbul; İstinye Park, İstanbul Forum, Nişantaşı, Palladium, Cevahir , Sapphire Ankara; Ankamall