Müzik dünyasının başarılı ismi Linet, on yıllık suskunluğunu bozdu. 'Paylaşmak İstiyorum' isimli albümünü çıkartan Linet, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Sezen Aksu, Hakan Altun, Murat Güneş, Bülent Özdemir gibi usta isimlerin şarkılarını seslendiriyor. Müzik direktörlüğünü Emirkan'ın yaptığı albüm için iddialı konuşan Linet, "Ben tartışmasız son on yılın en iyi sesiyim. Çok güzel şarkı söylüyorum. Sahneye de çok yakışıyorum" diyor.

80'li yılların unutulmaz şarkıları Orhan Gencebay'ın 'Çilekeş' ve Ferdi Tayfur'un 'Derbeder' şarkısını seslendiren Linet, "İki büyük ustayı albümümde buluşturdum. Bu benim için büyük bir onur. Bu albümün iki pırlantası bu şarkılar. Ve diğer bütün şarkılarım pırlanta değerinde" diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Albümün tüm masraflarını kendisi karşıladığını söyleyen Linet, ekonomik krizde büyük bir risk aldığını vurguluyor ve, "Eğer yaptığınız iş doğruysa ekonomik kriz değil hiç bir engele tanımaz. Ben kendime, sesime ve şarkılarıma çok güveniyorum. O yüzden bu albümü kriz değil hiç bir şey engelleyemez" diyerek 'Paylaşmak İstiyorum' albümümün müzik dünyasında büyük bir açığı kapatacağını söylüyor.

GAZETEPORT