ADANA'daki lüks otellerde fuhuş yaptıkları öne sürülen, aralarında şifreli konuşarak cinsel ilişkiye 'Fişek' adını veren 3'ü yabancı, 4 kadın ile bu kişilere müşteri bulduğu öne sürülen, aralarında taksici ve otel güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 6 kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kırgızistan uyruklu G.I. (25) liderliğinde fuhuş yaptığı öne sürülen yine Kırgızistan uyruklu M.K. (23) ve Türkmenistan uyruklu G.D. (26) ve Z.M.'ye (33) otellerde müşteri bulduğu öne sürülen İ.D. (28), C.A. (22), A.Y. (33), N.V. (29), E.E. (30) ve Ö.A.'yı (40) farklı evlere eş zamanlı baskınlar yaparak yakaladı.

Telekızlara aracılık yaptığı öne sürülen güvenlik görevlisi ve taksicilerin otellere gelen kişileri ayarlayarak, müşteri bulduğu öne sürüldü. Bu kişilerin ayarladıkları müşterilere kadınların masraflarının çok olduğunu bu yüzden zarar ettikleri gerekçesiyle en az iki kez ilişkiye girmek şartı ile getirdiği öne sürüldü.

Her ilişki için ayrı para alan kadınların, cinsel ilişkiye 'Fişek' şifresi verdiği öğrenildi. Gözaltında sorguları devam eden şüpheliler, daha sonra Adliye'ye sevk edilecek.

Milliyet