Didim Ticaret Odası konferans salonunda yapılan seminere Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Ticaret Oda Başkanı Ufuk Döver, Didim Esnaf ve Sanatarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, 2. Başkan Aydın Bener, Didim İşadamları Derneği Başkanı Şenol Çelik, dernek üyeleri ve Didimli esnaflar katıldı.
Seminder konuşan Kaymakam Ali Katırcı Bu tür toplantıların önemli olduğunu söylerken “İlçemiz bir turim kenti, Kış döneminde yapılan bu tür toplantılar önemli ve bende bu tür toplantılara da ayrı önem veriyorum. Bu tür eğitimleri odalarımızda düzenliyor. İşletmelere yönelik yapılan bu toplantıların yarar sağlayacağına inanıyorum. Şunu iyi bilmeliyiz ki bu tür toplnatı ve seminerler gelecek te bize yol göstermesi anlamında önemli çalışmalardır” dedi.
Seminerde ilk olarak konuşan Bam Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti Genel Koordinatörü Onur Yeşilçavdar şunları söyledi; “Bilimsellik işletmeerde çok öenmli, bir hedef koyulmalı ve buna göre doğru strateji ve doğru elemanlarla çalışılmalı”
EGAM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gültekin ise Her işverenin kendi çalışanlarını iyibilmesi ve toplumsal altyapyı da ayarlaması gerektiğine değinirken “İşletmeler İnsan gibidir. İnsan gibi düşünülmeli..Ülkemizdeki işletmelerin ömrü 3 yıl. Bu şekilde düşünülmediği için kısa sürede işletmeler yok oluyor.Biz kriz döneminde de önce de işletmeleri insan gibi düşünürsek krizden çıkabiliriz. Krizden çıkmanın diğer bir yönü de altyapının sağlam olması önemli ve Altyapınız sağlamsa bu tür etkiler size fazla zorlamaz” şeklinde konuştu. -iha