MERSİN'de, Diyarbakırlı işadamı Vecdi Acaban'ın oğlu Hecer Acaban ile Ayşe Sabuncu'nun dünya evine girdiği düğünde, dolarlar havada uçuştu, gelin ve damada kilolarca altın takı takıldı. Türkücü İzzet Yıldızhan'ın sahneye çıktığı düğünde saçılan dolarları toplayan otel görevlileri, para atmak isteyen davetlilere dolar sattı.

Sultaşa Otel'in havuzbaşında yaklaşık 500 davetlinin katılımıyla düzenlenen düğüne meşaleler arasından geçerek giriş yapan Hecer Acaban- Ayşe Sabuncu çifti, aileleri, akrabaları ve dostlarıyla dans edip, mutluluklarını paylaştı. Acaban çifti, piste her çıkışında destelerle atılan dolar yağmuru altında oynadı.


Havaya atılan dolarları toplamak için çocuklar ve görevliler birbirleriyle mücadele ederken, toplanan dolarlar orkestranın bulunduğu bölümdeki çantada muhafaza edildi. Kimi davetliler TL karşılığında orkestra ekibinden dolar satın alırken, ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı. Seyyar döviz bürosu gibi faaliyet gösteren görevliler, topladıkları dolarları düzenleyip davetlilere sattı. Genç çift, kendileri için özel olarak sahne alan İzzetin Yıldızhan'ın başından aşağıya da dolar döktü.

MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik ile birlikte merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı DTP'li Fazıl Türk'ün de katıldığı düğün töreninde en fazla ilgi toplayan bölüm ise takı merasimi oldu. Genç çiftin kurduğu yeni yuvaya katkıda bulunmak isteyen davetliler, takı takmak için kuyruğa girdi. Metrelerce uzunluğunda altın kolyenin yanı sıra onlarca altın bilezik takılan gelin Ayşe Sabuncu ayakta durmakta zorlandı. Ayşe ve Hecer Acaban çifti, düğünde özel olarak hazırlanan 10 katlı pastayı havai fişek gösterisi eşliğinde keserken, İzzet Yıldızhan seslendirdiği türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.