Protokolle Aliağa Ticaret Odası üyelerine piyasa şartlarından daha uygun faiz ve geri ödeme koşullarında kredi imkanı sağlanacak.
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile Garanti Bankası Aliağa Şube Müdürü Murat Şenol tarafından imzalanan protokol kapsamında Aliağa Ticaret Odası üyeleri Garanti Bankası"ndan yüzde 1.84"e varan avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek. Kullanılan kredilerin geri ödemesi 60 aya kadar vadede yapılabilecek.

ZOR DÖNEMDE AVANTAJLI KREDİ
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka “Üyelerimizin ihtiyacı olan finansal desteği hızlı ve en ekonomik şekilde alabilmesi için bu protokolü imzaladık. Kişi ve kuruluşlarımız, Odamız üyesi ise standart faiz oranlarının çok altında, çok avantajlı bir şekilde kredi alabilecek” dedi.
Adnan Saka, Global krizin etkilerinin hissedildiği bir dönemde sanayi ve ticaret erbabının, esnaf ve KOBİ"lerin piyasada yaşanan durgunluk nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadığını kaydetti. Saka, “Üyelerimiz finansa erişim güçlüğü yaşıyor. Ekonomideki yapısal sorunların, global etkilerle de birleşerek ortaya çıkardığı olumsuz durum en çok Sanayi ve Ticaret Odalarının üyelerini etkiliyor. Böylesi zor bir dönemde üyelerimizin piyasa koşullarından daha avantajlı koşullarda finansal kaynak bulabilmesi için harekete geçtik. Bu amaçla da ülkemizin sektördeki lider finans kuruluşlarından Garanti Bankası ile bu protokolü imzaladık. Protokolün üyelerimize olumlu sonuçlar getirmesini ve sıkıntıların çözümüne katkı sağlamasını diliyorum” dedi.

ODA ÜYELERİ FAYDALANACAK
Garanti Bankası Aliağa Şube Müdürü Murat Şenol da yaptığı açıklamada, “Türkiye"nin ekonomide, sanayi ve ticarette parlayan yıldızı Aliağa"nın; en önemli kuruluşlarından Aliağa Ticaret Odası ile yaptığımız protokolün ilçemize, üreten, ticaret yapan tüm Oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Şube Müdürü Şenol; “Aliağa Ticaret Odamızla yaptığımız protokol gereği Aliağa Ticaret Odası üyeleri, Bankamızdan %1.84"e varan avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek. Kullanılan kredilerin geri ödemesi 60 aya kadar vadede eşit taksitlerde yapılabilecek” dedi.