ABD ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren 2 firmayla distribütörlük anlaşması imzalayan Celal Birsen, bahçe mobilyası ürünlerini Ocak 2009"da açmayı planladığı Antalya ve Bodrum mağazalarında satışa sunacak.

Firma ayrıca Tike, Papa Jones Pizza ve Kahve Dünyası gibi mekanların hem bahçe mobilyası hem de şemsiye ihtiyaçlarını da karşılayacak.

275 FARKLI MODELDE ŞEMSİYE

Birsen yeni üretim alanları hakkında şöyle konuştu: “Özellikle Avrupa"da büyük bir pazar payına sahip bayrak sektörüne girdik. Bunun dışında müşterilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda otel, bar ve restoran grubu için "non branded" adı verilen güneş şemsiyeleri üretimine başladık. 275 farklı modelde istenilen renkte üretebiliyoruz. İstenilirse otel, cafe veya restoranın logosunu da basıyoruz.”

Rusya ve Dubai"de mağazalar açacak

2010"da mağazalar zincirine İzmir ve Marmaris"i de eklemeyi planladıklarını söyleyen Celal Birsen, “ABD, Rusya ve Dubai"de yeni temsilcilikler açacağız. Farklı gölgelendirme sistemlerinde yatırımlara başladık. Gelecek sezon müşterilerimize bunları da sunacağız” dedi.