İngiltere tahtının iki numaralı varisi Prens William"ın geçtiğimiz ay nişanlandığı Kate Middleton"ın “hanımefendi” imajı zedelendi. İngilizlerin daha şimdiden “müstakbel kraliçe” gözüyle baktıkları Middleton"un bir "vibratör" markasının düzenlediği partide çekilen ve İngiliz tabloid basınına yansıyan fotoğrafları, tam bir “parti kızı” görüntüsü veriyor. Kraliyet ailesini fena kızdıran fotoğraflar sansürlendi.

Londra"daki bir gece kulübünde 2007 yılında “Rabbit Fever” (Tavşan Humması) adlı belgeselin DVD lansmanı için düzenlenen partide çekilen fotoğraflarda, Kate Middleton"un kafasında, ünlü erkek dergisi Playboy"ın simgesi olan tavşan kulakları, monarşi hayranı İngilizleri şaşkına çevirdi.

VİBRATÖR PARTİSİ

“Rabbit Fever” (Tavşan Humması) adlı belgesel, dünyanın en çok satan vibratör markası Rabbit"in kadınlarda yarattığı “bağımlılığı” konu alıyor. Bu seks oyuncağı, tavşan kulakları şeklinde.

HEMEN SANSÜRLENDİ

Mail on Sunday Gazetesi, tavşan kulaklı Kate haberinin internetteki yayınını kesti ve fotoğrafları sildi. Ülkenin önde gelen tartışma sitelerinden Royal Internet Forum"da Kate"in kulaklarından çok, gazetenin bu kararı tartışıldı. “Earth Angel” adlı kullanıcı, “Kraliyet ailesi, Kate"i kamuoyuna olduğu gibi değil de, kendi istedikleri imajla sunmak için sansüre mi başladı” diye sordu.