Demokrat Parti (DP) Nazilli İlçe Teşkilatı"nın olağan genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşdi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde DP İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu güven tazeledi.
Belediye Tiyatro Salonu"nda DP İlçe Kongresine İl Delegesi ve eski valilerden Kamil Acun, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, DP Ankara Genel İdare Kurulu Üyesi Yılmaz Menderes, DP İl Başkanı Engin Polat, ilçe başkanları, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileriyle delegeler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan seçildi. Divan Başkanlığını DP Ankara Genel İdare Kurulu Üyesi Yılmaz Menderes"in yaptığı kongrede DP İlçe Teşkilatının faaliyet ve denetleme kurulu raporlarını okunarak oylandı.
Kongrede konuşan DP Nazilli İlçe Teşkilatı eski başkanı Mustafa Acar, siyasetin günümüzde çok değişik şartlarda yapıldığını söyledi. Nazilli"den başlayarak Aydın"da devam edecek ve tüm Türkiye"ye yayılacak bir DP hareketinin oluşması gerektiğini ifade eden Acar, “DP bu ülkenin gerçeği ve bu ülkenin olmazsa olmazıdır. Bu ülkenin tek ihtiyacı olan partisidir. Çünkü DP tüm Türkiye"nin partisidir. Toplumun bütün kesimlerini kucaklar. Bu partiyi sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, fedakarlıkla Nazilli"de büyüttüğünüz için sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
DP olarak Türkiye"de birçok şeyi başarmak için yola çıktıklarını açıklayan DP Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu da, “Bizim hedefimiz vatandaşlarımızın zor durumdan kurtulmasıdır, doymasıdır, onurlu bir şekilde yaşamasıdır. Din ve vicdan özgürlüğünün tam anlamıyla yaşatılmasıdır. Biz çok bedeller ödemiş bir parti olarak zor günler geçirdik. Dimdik ayaktayız. Hep beraber DP"nin iktidarına doğru koşuyoruz. Sizlerin desteği ile inşallah iktidarda olacağız” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından genel kurulda gizli oylamayla yapılan seçimlere geçildi. Oyların sayılmasının ardından açıklanan sonuçlara göre genel kurula tek liste galinde giren DP İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu, güven tazeledi. Yeniden göreve seçilen yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı öğrenildi.