Kılınç ile birlikte köy ziyaretlerine giden Ak Parti sevdalıları, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, karşılıksız sevgi denilen bir bağlılıkla Kılınç’ı, bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Gidilen her köye yaklaşık 30 araçlık konvoy eşliğinde ziyaretlerde bulunan Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı A.Gültekin Kılınç, vatandaşlardan da kendisine karşı büyük bir sevgi ve ilgi görüyor. 
Kılınç, “Bizim rotamızı millet çizdi”
Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı A.Gültekin Kılınç, her akşam köylere ziyarette bulunup istikrar için, hizmetlerin daha da artarak devamı için destek istiyor. Kılınç’ın gittiği ve yoğun ilgiyle karşılaştığı köylerden biri de Sinekçiler Köyü. Kılınç’ı, Muhtar Dündar Balcıoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşılarken merkez kahvehanesine sığmayan köylüler, konuşmayı diğer kahvehanelerden dinlemek zorunda kaldılar. Önce, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker kısa bir konuşma yaparak  köylere hangi hizmetlerin gelmesinde öncülük ettiğini açıkladı. Kılınç ise halka seslenişinde istikrarın önemini örnekler vererek vurgularken son koalisyon hükümetinin memleketi iflasın eşiğine getirdiğini vurguladı. 2001 yılında bir gecede birçok işyerinin kepenklerini indirdiğini ve büyük şirketlerin iflas ettiğini hatırlatan Kılınç, “ Ak Partimiz, memleketimizin bu kara günlerinde üzerimize bir güneş gibi doğdu. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıkılan bu umut yolculuğunda, çok şükür kısa zamanda ülkemizi gelebilecek en güzel seviyeye ulaştırmayı başardık. Bizim rotamızı millet çizdi, sizler çizdiniz. İki dönemdir tek başına iktidarlığa bizleri sizler getirdiniz. Asıl bu memleketi sizlerin iradesi kurtardı o karanlık dönemden. Bu gelişmenin, büyümenin devamı yine sizlerin elinde. Türkiye’nin dönüm noktası olmuştur 2002 yılı. Ülkemiz, hızlı bir gelişme göstermiştir. Cumhuriyet tarihinde yapılamayanları 8,5 yıl gibi kısa zaman içinde yapan Ak Parti hükümeti, şimdi bu hizmetlerinin semeresini hem içte hem dışta toplamaktadır” diye konuştu.
Kılınç, “Broşürlerimizi saklayın ki, yapmadıklarımız olursa hesabını bizden sorun”
Her gece dur durak bilmeden köyleri karış karış gezen ve halktan destek isteyen Gültekin Kılınç’ın başka bir gün gittiği duraklar ise Yenipazar’ın Çavdar ve Eğridere köyleri oldu. Buralarda da köy içindeki tüm kahvehanelerde konuşmalar yapan Kılınç, alkışlar nedeniyle sözlerini sık sık kesmek zorunda kaldı. “ Siz güç verin ki Ankara’ya güçlü gidelim ve hizmetleri buraya daha fazla getirelim” diyen Ak Parti aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç, “yapmayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Yaparız diyoruz yapıyoruz. Başaracağız diyoruz, başarıyoruz. 2002 yılından bu yana durumunda bir gelişme olmayan, refahlık hissetmeyen, değişimi hissetmeyen bize oy vermesin. Dağıtılan broşürlerimizi saklayın. Saklayın ki, yazılan projeler gerçekleşmezse o zaman bizden hesap sorabilin” diye konuştu.
05.20110602190619.jpg
06.20110602190631.jpg
07.20110602190641.jpg
08.20110602190651.jpg
09.20110602190701.jpg