Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, dört evin etkilendiği yangın sonucu bir vatandaşın yaşamını yitirdiği Işıklar köyünde incelemelerde bulundu.
Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seydi Salman ile birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak Işıklar Köyü Muhtarı Nurettin Karabulut'dan bilgi aldı.
İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldız, Işıklar köyünün çok büyük bir tehlike atlattığını ve facianın eşiğinden döndüğünü söyledi.
Yangına kısa sürede etkili şekilde müdahale ederek büyük bir tehlikeyi önlemeleri dolayısıyla Nazilli Belediyesi itfaiye ekiplerini kutladığını ifade eden Yıldız, yangında en büyük üzüntünün bir vatandaşı yitirmeleri olduğunu dile getirdi.
Yıldız, ''Biz devlet olarak köyde evleri yanan ve evsiz kalan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Onları mağdur etmeyeceğiz. Bu vatandaşlarımızın tekrar ev sahibi olmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz''dedi.
Nazilli'ye bağlı Işıklar köyünde Hüseyin Sarıoğlu'na (76) ait evde sobadan çıkan kıvılcım nedeniyle yangında, evden çıkamayan Sarıoğlu yaşamını yitirmişti. Nazilli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında Ali Tutar, Ersun Tutar ve İdris Sarıoğlu'na ait evler kullanılamaz hale gelmişti.