Aydın İl Özel İdaresi tarafından Nazilli-Yazıkent arasındaki köy yollarının asfaltlanmasına başlandı. Asfaltlama çalışmalarında ilk etapta Esenköy, Uzunçam, Beyerli ve Yazıkent sınırına kadar olan yol asfaltlanacak. En son 21 yıl önce asfaltlanan yollarının tekrar düzelecek olması nedeniyle köylüler sevinç yumağı oldu.
Beyerli Köyünde startı verilen asfaltlama çalışmaları yerinde takip eden AK Parti Aydın İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Eker, Yellice, Beyerli, Uzunçam Köylerinin muhtarları ve köylülerle çalışmalara destek verdi. Köylülerin büyük bir merakla izlediği ve çalışanlara her türlü destekte bulundukları asfalt dökme çalışmalarına Aydın İl Özel İdaresine ait 6 serici kamyon, 1 silindir, 2 zift döküm aracı, 2 kepçe ve 2 distribütör araç katıldı.
Yaklaşık 12 kilometre bozuk yolun asfaltlandığı ve iki gün süren çalışmalara katılan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker, 2 yıldır çabaladıkları halde bir türlü yapılamayan asfaltlarının yapılmaya başlaması ile köylülerin büyük sevinç duyduğunu ifade ederek “Şu anda asfaltlama çalışmalarını başlattığımız yerden Muğla"ya kadar uzanan 14 köy ve belde yararlanıyor. Ana yol konumunda olan bu yollarda 1987 yılından bu yana hiçbir çalışma yapılmamış. Yolumuzun 12 kilometrelik bölümüne 21 yıl aradan sonra ikinci kat asfalt kaplama çalışması yapılıyor. Aydın İl Özel İdare Yol şube Müdürü Özay Özhan Başkanlığındaki 13 araç ve iş makinesinden oluşan Asfaltlama ekibi çalışmalarına sürdürüyor. Bu yolun asfaltlama çalışmasının bitiminin ardından karayolu ağına alınan, plan ve projesi çıkartılmış bölgelerde asfaltlama çalışmaları devam edecek” dedi.
Asfaltlama çalışmaları sürerken çalışanların her an yanında olan ve her türlü yardımda bulunmak için adeta birbirleriyle yarışan başta Beyerli Köy Muhtarı Mehmet Gündüz olmak üzere Uzunçam Köy Muhtarı Şeref Kahraman, Yellice Köy Muhtarı Mehmet Karakaya ile köylüler çalışanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.