Nazilli"ye bağlı Kızıldere Köy Muhtarı Ali Pekel, Öğretmenler Günü nedeniyle Kızıldere İlköğretim Okulu"nda görev yapan öğretmenleri ağırladı.
Öğretmenler günü nedeniyle köy muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Köy Muhtarı Ali Pekel, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Binbir ve Kızıldere İlköğretim Okulu personeli katıldı.
Yemekte konuşan Köy Muhtarı Ali Pekel; “Bir aşkla bin çocuğa bölünmüş, yorulmak nedir bilmeyen yüreğiniz ve bugünümüzü mümkün kılan tüm emeğiniz için teşekkür ederiz, okulumuzun başarısı için elimizden geleni yapacağız dedi ve öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Ayrıca yemeğe katıldığınız için çok teşekkür ederim” dedi.
Okul Aile birliği Başkanı Mustafa Binbir ise; “Evlatlarımızı Yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimizle kutlarız. Daha nice öğretmenler gününü beraber geçirmemiz dileğiyle” dedi.
Yemekte öğretmenlere birer adet gül ve kalem hediye edildi. Okul personeli de yemeği düzenleyen Köy Muhtarı Ali Pekel"e ve Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Binbir"e teşekkür ettiler.