Söke ilçesinde düğünde silah atılmasına engel olmaya çalışan jandarmaya direnen köy muhtarı ile birlikte 2 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından kaçmayı başaran bir kişinin daha bulunması için operasyon başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre; Çavdar Köyü'ndeki bir düğünde silah atıldığının bildirilmesi üzerine, Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olaya müdahale eden jandarma ekiplerinin görev yapmasına engel olduğu ve sözlü mukavemette bulunduğu ileri sürülen köy muhtarı İ.G. (47) ile K.Ç. (46) ve S.Ö. (49) isimli şahıslar silahları ili birlikte gözaltına alındı. Gözaltına alının 3 şahıs da silahları ile birlikte gözaltına alındı. Düğünde silah attığı tespit edilen ve olayın ardından kayıplara karışan M.Ö. (52) isimli şüphelinin bulunması için çalışma başlatıldı.
İfadeleri alınan köy muhtarı ve diğer 2 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.