Aydınpost Editörü Erman Çetin, bugün sözümüz ona bazı meslektaşlarımızın yaptığı haberlere ilişkin kamuoyuna açıklama yaptı.
Aydınpost Editörü Erman Çetin açıklamasında şunları söyledi:
"Onlar yokken biz vardık. Yine onlar hayal bile edemezken bizler yapıyorduk bile. Farkındalar, 50 bin okuyucusu var Aydınpost'un. Bu onları korkutuyor. Haliyle ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok" dedi.
Yazılanların gerçeği yansıtmadığı için hiç alınganlık göstermediğini ve hatta gülüp geçtiğini ifade eden Erman Çetin;
Daha düne kadar belediye başkanlarının kapısından para alabilmek için vakit öldürenler bugün kalkmışlar bir de dürüstlük taslarcasına yazılar kaleme alıyorlar. Ticari itibarımızı zedelemek, hatta okuyucularımıza kötü haber ulaştırmak adına kampanya başlatmaya çalışıyorlar. Sizin günlük 200 kişinin okuyacağı sitenizde bunlar mümkün değil hatırlatalım beyler. Eğer bu iddianızı ispat edemezseniz, bilin ki ödeyeceğiniz tazminat tutarlarını da bizler çarşaf çarşaf tüm gazetelerde yayınlatacağız. Kedinin erişemediği ciğere mundar demesi gibi, sizler de Aydınpost kadar olamamışken kendinizi bir halt sanarak kullandığınız ifadelerin altında ezileceğinizi unutmayın. Etme bulma dünyasında hepinizin de hesaba çekileceğini ne zaman unuttunuz. Ne zamandır dürüst gazeteci oldunuz da, borçlarını adam gibi öder hale geldiniz. Gazetenizin kağıt paralarını hangi belediye başkanını danışmanı karşıladı? Yine danışmanın ofisinde saatlerce beklemediniz mi? Başınız sıkıştığında başkanım bana bu kadar para gerekiyor demeniz mi? Sizin resmi ve gayriresmi borçlarınızı hangi belediye başkanı ödedi? Yazık ki bugün iftira atarak bir yerlere gelmeyi hedeflemekte ve bunu da marifetmiş gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz. Fakat gerçek ortada, çok şükür ki, tutuklanma gibi bir durum sözkonusu değil. Sizin telefonlarınız bile geçici olarak servis dışı. Açsınız ve ağlar vaziyettesiniz. Yazık! Emniyet Müdürlüğü'ne iki ayrı konudan ötürü ifade verdik ve son derece güzel ağırlanma sonrasında da sizin çıkamadığınız, sizin kaçtığınız Aydın halkının içindeyiz. Sizin bilgi kaynaklarınızda sorun var ya da siz de sorun var. Ayıp yaptıklarınızın hesabı yarın yargıda sorulduğunda bakalım o zaman nelerin arkasına sığınacaksınız. Şunu da belirteyim ki, kötü söz sahibine aittir. Kötü söz sizin gibilere aittir.
Değerli okuyucularımız, kıskananlar kıskansın, lakin Aydınpost'un bu dev yükselişini kimse engelleyemeyecek. Gücümüzden korkanlar, daha çok kaçacak delik arayacaklar. Ama kaçamayacaklar bilmenizi isterim. Onlar en fazla bu kadar gazeteci olabilirler. İftiracı, ahlaksız hatta şereften yoksun halde mesleğin yüzkarası olarak yollarına devam ederler ancak, Aydınpost yine bildiğiniz, güveninize layık bir şekilde yol almaya devam edecektir.
Tekrar gösterdiğiniz destek ve atılan maillere çok teşekkür ediyoruz.
Sizden güç aldık, sizinle varolduk...
Saygılarımla...