Arena Dergisi"ndeki köşesinde erkeklere öpüşme tüyoları veren Uzel, 'Sevgilinize ruhunuzu hissettirin' diyor. İşte Uzel"den baştan çıkarıcı öpüşmenin incelikleri.

İlk öpücüğe dikkat. Hoşlandığınız kadını mutluluktan çıldırtabilir ya da yalınayak kaçmasına neden olabilirsiniz. Kadınların yarısından çoğu, daha ilk öpüşmede yapış yapış öpen erkeklerden kaçar. Hafif, küçük öpücükler kondurun.

- Sevgilinizi öperken kalbinizi ve ruhunuzu da ona hissettirin. Her küçük dudak temasında nefesinizle anlatın duygularınızı. En nazlısı bile bu küçük dokunuşlara fazla dayanamaz, boyun eğer.

NEFESİNİZİ TENİNDE HİSSETSİN

- Kadınlar boyundan ve kulaklarından öpülmekten büyük haz alırlar. Ve kadınlar aşık oldukları erkeğin sesini tenlerinde hissettiklerinde yüz kere daha aşık olurlar. Unutmayın beyler; boynu ve kulakları öperken söylediğiniz küçük aşk kelimeleri, sevgilinizin sizi bir sonraki buluşmaya kadar deli gibi arzulamasını garanti eder.

- Sevgilinizle yakın temastayken dudaklarınız nemli ve hafif ıslak olsun. Kuru ve sert dudaklar ne kadar çekici olabilir ki? Düşünün; romantik bir ortam sağlanmış, mumlar yakılmış, şahane de bir müzik size eşlik etmekte. Derken hoşlandığınız kadını tüm cazibenizle öpmeye başladınız; o yumuşacık tende hışır hışır dudaklar o anı ne hale getirir biliyor musunuz? Aman dikkat!

MİLYONLARCA KEZ ÖPÜN

- Milyonlarca öpücük. Yüzün, saçların, boynun her yerinde. İşte kız arkadaşınızı delirtmenin en garantili yolu. Her dokunuşta vücudunda mutluluk hormonu salgılanacak ve onu delice öptükçe bu duygu en yüksek noktaya ulaşacak. Sakın unutmayın beyler; kadınlar aralarında mutlaka iyi öpüşen erkekleri çekiştirir. Kötü öpüşenlerin çoğuyla da bir daha görüşmek istemezler. Çünkü her iki cins için de bilinen bir gerçek vardır: “Kötü öpüşen iyi sevişemez.”

VE FRANSIZ ÖPÜCÜĞÜ

- Ve sıra şimdi de "Fransız Öpücüğü"nde. Kesinlikle yapmanız gereken bir öpüşme şeklidir, çünkü en tutkulu olanıdır. Dudaklar kenetlenir ve nefesinizi ancak burnunuzdan alıp verebilirsiniz. Kız arkadaşınızı
Fransız Öpücüğü ile öpmeniz, muhtemelen yatak odanızda sonlanacak ateşli bir gecenin habercisidir. Unutmayın beyler, iyi öpüşmek sevişme arzusunu tetikler.