Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.A.Demet Karaman’ın ev sahipliği yaptığı mezuniyet törenine;Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Vali Erol Ayyıldız, ADÜ Rektörü Prof.Dr.Cavit Bircan, Köşk Eski Kaymakamı Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, İlçe Emniyet Amiri Ali Kırkan, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Recai Tunca, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Törün Özer, , Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kadir Kızılkaya,Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ergün Ömer Göksoy,Söke MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr.Kamil Bircan, çok sayıda ADÜAkademik ve İdari Birim Yöneticisi ve Personeli,Köşk Daire Amirleri,Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları,çok sayıda vatandaş, öğrenci ve öğrenci velileri  katıldı.

Mezuniyet töreni;SaygıDuruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.Meslek Yüksekokulu birincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencisi Fatma Avcı’nın mezunlar adına yapmış olduğu konuşmasını ve mezuniyet kütüğüne isminin çakılmasınınardından,Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.A.Demet Karaman açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasında; ”Okulunilk mezuniyet törenini gerçekleştirmenin ve ADÜ Köşk MYO Ailesi olarak 105 öğrenciyi mezun etmenin  haklı gururunu  ve sevincini yaşadıklarını belirtti. Karaman konuşmasında; “Okulun bu günlere gelmesinde emeği geçen, başta Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere, Aydın Valiliği ve tüm il müdürlerimize, Köşk Kaymakamlığına, Köşk Belediyesine, Köşk’ün ileri gelen tüm işadamlarına teşekkürlerini” iletti.

Köşk MYO Müdürünün açılış konuşmalarının ardından; Rektörümüz Prof.Dr.Cavit Bircan ve Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç’un konuşmalarıyla tören devam etti.

Daha sonra Meslek Yüksekokulubirincimiz Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencisi Fatma Avcı‘nın mezuniyet belgesi ve hediyesi Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla KOÇ tarafından, Meslek Yüksekokuluikincimiz Gıda İşleme  Bölümü öğrencisi Özlem Güç‘ün mezuniyet belgesi ve hediyesiVali Erol Ayyıldıztarafından, Meslek Yüksekokuluüçüncümüz Gıda İşleme  Bölümü öğrencisi Demet Kurt’unmezuniyet belgesi ve hediyesi ise ADÜ Rektörü Prof.Dr.Cavit Bircan tarafından verildi.

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencilerinden program birincisi Özlem Güç’e Köşk Kaymakamı  Serdar Kaya tarafından, program ikincisi Demet Kurt’a Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç tarafından, program üçüncüsü Neslihan Kaplanlı’ya ise KöşK MYO Müdürü Doç. Dr. A. Demet Karaman tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Yerel Yönetimler Programı öğrencilerinden program birincisi Fatma Avcı’ya Köşk Eski Kaymakamı Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından, program ikincisi Fatmanur Yerköy’e ADÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Recai Tunca tarafından,program üçüncüsüne ise  Köşk MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. Necdet Dağdelen tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Törende mezun olacak bütün  öğrenciler sahneye davet edilerek, mezuniyet belgeleri  program Öğretim Görevlileri tarafından verildi.

Mezuniyet  töreni; Köşk Meslek Yüksekokulu müzik grubunun hazırlamış olduğu müzik dinletileri ve kep atma töreninin ardından son buldu.   

haber-ici-video-galeri(114).jpg