Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 milyon 500 bin liraya mal olması planlanan ADÜ kÖŞK Meslek Yüksekokulu binası inşaatı için bugüne kadar hayırseverlerden 1 milyon liranın üzerinde katkı sağlandığını belirtti. 
     Okul inşaatının bu sayede hızlı şekilde ilerlediğini ifade eden Coş, şunları kaydetti: 
     ''Bu mekanın yapımında başta sayın Hakkı Keleşoğlu olmak üzere ve Köşklü hayırseverlerimizin yardımları, milletvekilimiz Atilla Koç ve belediye başkanımız Rıfat Kadri Kılınç'ın üstün gayretiyle var. Okul binamızın yaklaşık yüzde 50'si tamamlandı. ADÜ'nün zeytin ve sert kabuklu meyveler bölümünün yer alacağı meslek yüksekokulumuz 2011-2012 akademik yılında faaliyete başlayacak. Bu okulumuz Aydın'ın tarımına da büyük destek verecek, bilinçli bir tarım yapılabilmesine imkan sağlayacak bir eğitim yuvası olacak.'' 
     Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da hayırseverlerin desteğiyle inşaatın çok hızlı şekilde ilerlediğini ve çağın en modern teknolojisiyle okulu inşa ettiklerini belirtti. 
     Meslek yüksekokulunda 2 bin 500 kişinin öğrenim görmesinin hedeflendiğini ve okulun ilçe tarımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağına dikkati çeken Kılınç, şunları dile getirdi: 
     ''Tarım memleketi Köşk, bundan sonra daha bilinçli tarım yapacak, hem de ürettiği ürünleri bizzat kendisi işleyecektir. Yıllardır hep Aydın'da üretilen kestanenin Bursa'da işlenmesinden dert yanarız. Ancak ne hikmetse bu güne kadar bu konuda ciddi bir adım atılmamıştır. ADÜ İncir, Zeytin ve Sert Kabuklu Meyveler Meslek Yüksekokulu tamamlanmasıyla birlikte Aydın ve Köşk kabuğunu kıracaktır.''