Sürekli iş yerlerinin zarar verilip eşyalarının çalındığını belirten esnaflar, mobese kameralarının bir an önce kurulmasını istediler.
Bir zamanlar kilit dahi kullanılmayan ilçede dün gece 2 ayrı hırsızlık olayı meydana geldi. İlçe Merkezi"nde bir vatandaşın park halindeki aracı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınırken, diğer hırsızlık olayı ise Serdaroğlu Mahallesi"nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aynı zamanda mahallede 3 dönemdir muhtarlık yapan bakkal Abidin tan"ın bakkalının camını kesen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bakkalda bulunan yaklaşık 2 bin TL değerinde sigara ve gıda maddesini çalıp kaçtılar. Sabah geldiğinde bakkalın soyulduğunu gören muhtar Abidin Tan, polise giderek hırsızların yakalanmasını istedi. Köşk"te hırsızlık olaylarının artmasından şikayetçi olan vatandaşlar ilçeye mobese sisteminin bir an önce kurulmasını istediler.
Bakkalının 4. defa soyulduğunu belirten Mahalle Muhtarı Abidin Tan, “Ben emekli bir vatandaşım. Kazandığımı hırsızlar götürüyor” diyerek hırsızlara tepki gösterdi.