Alt geçit için proje çalışmasının tamamlandığını açıklayan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, inşaa çalışmalarının da başladığını söyledi. 
Köşk şehir merkezinin ortasından geçen Aydın-Denizli Karayolu üzerinde daha önce yapılan ve kullanımda olan Alt geçidin devamı olan Aydın-Denizli demiryolu alt geçit çalışmaları başladı. Demiryolu üzerinde alt geçit yapılması için daha önce TCDD 3. Bölge Müdürlüğüne başvuru yaptıklarını hatırlatan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, en kısa sürede projenin tamamlanarak halkın kullanımına sunacaklarını belirtti.

6 Eylül alt geçit projesinin yapımının TCDD tarafından 2014 Mali Yılı yatırım programına alındığını dikkat çeken Başkan Kılınç, “Projemiz, hali hazırda bulunan ve Denizli-Aydın Karayolu altında mevcut alt geçidin devamı olarak protokol imzaladık. Mevcut demiryolları ilçemiz sınırları içinde bariyer korumalı olduğu için vatandaşlarımız ve Adnan Menderes İlk okuluna giden öğrencilerimiz tren yolundan karşı tarafa geçemediklerinden sıkıntı yaşıyorlardı. Bu sebeple ilçemiz için büyük bir öneme sahip olan alt geçit proje çalışmasını Köşk halkımız için hayata geçirmek için adımını attık. Rabbimiz, bu çalışmayı bizim yönetimimize nasip etti. En kısa zamanda açılışını gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınpost etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

appstoreee.jpg     googleplay.jpg20141217aw272677_02.jpg20141217aw272677_03.jpg