Diş protezi kullananlar için geliştirilen Corega’nın “Geç de gelse gelsin şöhret” sloganıyla düzenlediği KoroStar Yarışması tamamlandı. Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu belirlenen 10 kişilik koronun performansı, KoroStar 2011 albümünde dinleyiciler ile buluştu. Albümdeki performanslar Coşkun Sabah, Semiha Yankı, Selçuk Ural ve Osman İşmen’den oluşan jüri ve halk oylamasına sunuldu. Oylamalar sonucunda Figen Coşgun KoroStar’ın birincisi seçildi.
 
Çift kişilik Paris tatili kazanan Figen Coşgun, 1959 İzmir doğumlu, evli ve üç çocuk sahibi.  Diş hekimliği yapan Coşgun, KoroStar 2011 albümünde Yemenimde Hare Var’ı söyledi.
 
Yarışmanın birincisinin açıklandığı KoroStar final yemeğinde tüm koro ve jüri üyeleri ile Corega yetkilileri bir araya geldi. Yemekte söz alan jüri üyeleri; bu tarz yarışmaların genelde gençler ve çocuklar için yapıldığının ancak 40 yaşının üzerindeki kişiler için bunların çok daha heyecan verici olduğunu belirterek ‘bu yarışma 40 yaş üstü kişilerin hayatlarına bambaşka bir renk kattı, bu nedenle elemelerde de gördük ki Korostar çok daha özel bir organizasyon oldu” dediler. 
 
Ankara’dan katılan ve idol seçilmesini büyük bir mutlulukla karşılayan Figen Coşgun, KoroStar’da tüm sürecin çok keyifli geçtiğini belirtti. Coşgun, “Korodaki arkadaşlarımın hepsi çok özel seslere sahip. Bu ödülü onların adına da alıyorum. Ben birinci seçilmiş olabilirim ama hepimiz koronun birincileriyiz. Bana oy veren ve destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
40 yaş üstüne hayallerini gerçekleştirme fırsatı veren ve şöhret kapılarını açan KoroStar Yarışması’nda 2012 yılında gerçekleştirilecek elemeler için hazırlıklar başladı. 2012 KoroStar Yarışması yeniliklerle ve sürprizlerle dolu olacak.