Aydın Körfez Dershaneleri düzenleri toplantı ile ÖSS sınavlarında ilin gururu olan ve Türkiye derecesi çıkaran öğrencilerini kutladı. Başarının zor tırmanılan bir hedef olduğunu, ancak daha da zor olanın bu şampiyonluğu sürdürmek olduğunu ifade eden Aydın Körfez Dershaneleri Müdürü Halil Çetin, “ÖSS sınavlarına Körfez Dershaneleri"nde hazırlanan öğrencilerimiz öncelikle ilimizin gururu oldu. Bizi ve Aydın"ı gururlandıran öğrencilerimizi ve ailelerini ve Körfez Dershanesi"nin fedakar öğretmenlerini kutluyorum” dedi.
Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi 2009 ÖSS sınav sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Dershane Müdürü Halil Çetin, başarının yeniden yakalanmasında değişik faktörlerin olduğunu belirterek “Ancak en önemli faktör dershanelerin esas görevi olan eğime ağırlık vermesidir. Körfez Dershanesi olarak sadece eğitimde rekabet ettik. Sonuç Aydın"ı mutlu etti” ifadelerine yer verdi.
Özel Körfez Dershaneleri olarak Aydın"da 1992 yılından bu yana eğitime hizmet verdiklerini ve her geçen yıl başarılarının artarak devam ettiğini ifade eden Çetin “Dershane, aile, okul ve öğrenci işbirliğini sağlayabilme yeteneği ve daha pek çok özelliğe sahip olması Körfez Dershaneleri"nin hep zirvede kalmasını sağlamıştır. 2009 ÖSS"de Aydın"ın gururu olan Körfez Dershanesi öğrencileri Eşit Ağırlık-2 Aydın 1."si, Türkiye 6."sı Göksel Özbek, Eşit Ağırlık-1 Aydn birincisi Türkiye 10."su Cihan Ermiş ve Sayısal-2 Aydın 1."si ve Türkiye 45."si Nergül Yetim Aydın"ın gururu olmuştur. Türkiye geneli sıralamasında ilk 10"da 2 öğrencimiz 3 derece, ilk yüzde 6 öğrencimiz 12 derece, ilk binde de 50 öğrencimiz 161 derece elde etmiştir. Aydın"ın bu yıl şampiyon olmasında öğrencilerimizin büyük katkısı vardır. Bu nedenle öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, okullarımızı ve öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum” dedi.