Bergüzar Korel, Tan Sağtürk'ten ayrılmadan kısa süre önce verdiği bir röportajda 'Etrafımda kimseyi istemediğimi fark ettim ve bunu söyledim' demiş!..


Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sevgilisi Tan Sağtürk'le evliliğe giden ilişkilerinin 'aniden' bitme sinyallerini bir röportajda vermiş! Korel söyleşide; kendisiyle ilgili şikayetlerini anlatmış:

"Bana 'kontrol delisi' diyorlar. Her şeyi kontrol altına almak istiyorum. Artık kimsenin hakkımda konuşmasına tahammülüm kalmadı. Savaş çıkarken, insanlar ölürken, ben niye yalnız tatil yapmışım, niye bikini giymişim? Bunlar artık beni isyankâr hale getirdi."

Güzel oyuncu, şu çarpıcı sözleriyle de ayrılığa dair ipucu vermiş: "Kısa süre önce, etrafımda kimseyi istemediğimi fark ettim ve bunu çevremdekilere söyledim. Sonra 'mutsuzum' diye ağladım. Bir insanı hayatıma çok zor alırım ve çok kolay çıkartabilirim."

BAZEN KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM

"Her şey iyi olsun istiyorum. Doğruya giderken kendimi unutuyorum, mutluluğu erteliyorum" diyen Bergüzar Korel, kuralcılığından şöyle dert yanıyor: "Kuralsız olamıyorum. Nasıl oldu da bu kadar otokontrolü yüksek biri haline geldim?

Bazen yabancılaşıyorum kendime. Her şeyi kafama takıyorum ve kendimi çok yıpratıyorum. Farkındayım ama ne yapayım? "Korel, "Beş yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?" sorusuna da şu cevabı veriyor: "Kesin, bir aile kurarım ve çocuğum olur. Aile benim için önemli. Eğer star olmak yalnızlıksa, ben istemiyorum."