Dailymation isimli internet sitesinde yayınlanan ses kaydında Balyoz sanıklarının içeriden faaliyetlerine nasıl devam ettikleri ve gazetecilerle ilgili şok sözleri yer alıyor

Balyoz davasının tutuklu sanığı Koramiral Kadir Sağdıç'a ait olduğu iddia edilen Türkiye'yi sarsacak şok ses kaydı ortaya çıktı. Dailymation isimli internet sitesinde yayınlanan ses kaydında Balyoz sanıklarının içeriden faaliyetlerine nasıl devam ettikleri ve gazetecilerle ilgili şok sözleri yer alıyor.


Hasdal'dan ailesiyle yaptığı konuşmanın yer aldığı şok ses kaydında Kadir Sağdıç, Balyoz davasıyla ilgili ilginç değşiklikler olduğunu ileri sürerek, "Bizim buralarda da enteresan değişiklikler var. Askeri camiada da. Analarını belleyeceğiz!" diyor.

Hasan Sağdıç'a ait olduğu öne sürülen seste en önemli bölüm ise Sağdıç ve diğer komutanların Hasdal Cezaevi'ni ofis gibi kullandıkları ve herşeyi içeriden idare ettiklerini söyledikleri bölüm oluşturuyor. Ses kaydında Sağdıç şu ifadeyi kullanıyore; "Nereye boş, nereye boş. Bırakır mıyız lan oraları boş. Hayatta! Herşeyi buradan idare ediyoruz."