Unkapanı Köprüsü'nün demir korkuluklarına çıkan 27 yaşındaki genç kadın denize atlayarak ölmek istedi. Denize atlayarak ölmek isteyen genç kadını deniz polisi kurtardı. Yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmaları sonucu halata tutunmuş vaziyette bulunan kadın, kıyıya çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir ticari taksiyle Unkapanı Köprüsü'ne gelen Ümmü Gülsüm Akkuş, taksiden indikten sonra yaya olarak Aksaray yönüne doğru yürümeye başladı. Görgü tanıklarının iddiasına göre Akkuş, yanında bulunan sırt çantasını yere bırakarak köprü korkuluklarına çıktı. Yaklaşık 15 saniye bekleyen kadın, kendini denize attı. Vatandaşların bakışları arasında denize düşen kadın 2 dakika içerisinde gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen deniz polisi, Akkuş'u aramaya başladı. 3 deniz botuyla aramalarını sürdüren polis, yaklaşık 20 dakika sonra genç kadını halata tutunmuş bir vaziyette denizden çıkartarak bota aldı. Yoğun su yutan ve baygın olarak kıyıya getirildi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale teknede yapıldıktan sonra Akkuş, vatandaş ve polislerin yardımıyla ambulansa taşındı. Ambulansa Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bunalıma girdiği belirtilen ve evli olan Akkuş, daha sonra Zeytinburnu Sante Plus Hastanesi'ne sevk edildi. Akkuş burada yoğun bakıma alındı. Polis, genç kadını neden intihar etmek istediğini araştırıyor.