Kırıklı beldesinde 8 köyün ulaşımını sağlayan Cami Deresi üzerindeki köprü bakımsızlıktan çökme tehlikesi ile karşı karşıya bulunuyor.
Cami Deresi üzerinde kurulan Kırıklı Köprüsü aradan yıllar geçmesine rağmen hiç bakım yapılmaması sonucu taşıyıcı ayakların çatlaması, demir korkuluklarının olmaması, köprünün çok dar olması ve köprü üzerindeki betonunun bozulması sebebiyle büyük tehlike oluşturuyor.
Cami Deresi üzerindeki Kırıklı Köprüsü'nün yenisinin yapılması için ilgili yerlere başvurulduğunu ifade eden Faik Tahmaz, 'Bu köprü yıllar önce bölgede hiç taşıt yolu yokken bu köprüyü Kırıklılı bir vatandaş tarafından el gücü ile yapmış. 24 metre uzunluğunda olan Kırıklı köprüsü 8 köyün bağlantısını sağlıyor. Köprünün yenisinin yapılması istenmesine rağmen bugüne kadar önemli bir gelişme elde edilmedi. Yetkililerin yıllardır görmemezlikten geldiği bu köprüyü artık görmeleri ve ilgilenmelerini bekliyoruz" dedi.
Köprü korkuluğunun olmamasından dolayı can kayıplarının olmasından endişe ettiklerini belirten Tahmaz, köprünün üzerinden öğrencilerin geçtiğini ve ailelerin korkulu rüyası haline geldiğini sözlerine ekledi.