Kuşadası"nda belediye tarafından yaptırılan yeni köpek evi hizmete girdi. Yıllardır Kuşadası"nda büyük tartışmalar yaratan ve uygulamalar nedeniyle hayvan severlerin tepki ve şikayetlerine yol açan eski köpek evinin yetersizliği üzerine yaptırılan yeni köpek evi 8 bloktan oluşuyor ve modern üniteler içeriyor.
Kuşadası Belediyesi Veteriner Hekimi Mutlu Yavuz, yeni hizmete giren köpekevinin son derece modern olduğunu belirterek, tüm ihtiyaçlara cevap vereceğini söyledi. Yeni köpek evinin 8 bloktan oluştuğunu kaydeden Veteriner Mutlu Yavuz, “”yeni köpek evi 8 blok ve 1 idari binadan oluşmakta bulunan 8 bloğumuzda toplam 1000 köpek kapasitemiz var.Ayrıca 8 bloğun yanı sıra içerisinde veteriner bölümü , hayvanların ameliyatlarının ve tedavilerinin yapılabilmesi için ameliyathane ve personelimizin hijyen bir ortamda bulunmaları içinde personel odamız mevcut” dedi
Yavuz ayrıca, barınaktaki hayvanların her gün periyodik olarak kontrollerinin yapıldığını ve burada bulunan tüm hayvanların kuru mama ile beslendiğini söyledi.