Memleketlerinden uzakta iş ve aş için Didim"de olduklarını belirten Konyalılar kendilerinin Didim"in bir parçası olduklarını söylediler.
Hüseyin Sürer isimli vatandaşın öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıya Didim Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Didim Belediye Başkan Adayı Hilmi Yıldırım ve yaklaşık 200 Konyalı vatandaş katıldı. kahvaltıda bir araya geldi.
Düzenlenen kahvaltıda konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Yıldırım Didim"deki Konyalıların memleketlerinden uzakta yaşadığını dikkat çekerek, “Konyalı kardeşlerimiz ilçemizin ayrı bir güzelliği. Bu anlamda kendilerini ileride bir dernek çatısı altında göreceğimizi umut ediyorum. Böyle güzel bir ortamda bulunmaktan dolayı mutlu oldum” şeklinde konuştu.
Kahvaltıyı organize eden Hüseyin Sürer ise Didim"de yaşayan hemşerilerini böyle bir ortamda bir araya getirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bizler memleketimizden çok uzakta iş ve aş için buralara geldik. Artık Didim"de bizim memleketimiz. İleri de inşallah daha güzel organizasyonlarda bir araya gelmeyi umut ediyorum. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimizi teşekkür ediyorum” dedi.