KONYA"da 28 yaşındaki Esme Asal, nikahsız yaşadığı 43 yaşındaki Akif Kaya'yı 3 bıçak darbesiyle yaraladı, nikahlı eşi 50 yaşındaki Fikriye Kaya'yı döverek hastanelik etti.
Olay kentin Karatay İlçesi Erenler Mahallesi Saçaklı Sokak"taki evde sabaha karşı saat 04.00'de meydana geldi. İnşaat işçisi Akif Kaya, 20 yıldır evli olduğu eşi Fikriye Kaya'dan çocuğu olmayınca 1.5 yıl önce Esma Asal'ı kuma getirdi. Akif Kaya'nın Esma Asal'dan bir çocuğu oldu. Aynı evde oturan kadınlar arasındaki anlaşmazlık yüzünden çıkan kavgada gözü moraran Esma Asal, nikahsız yaşadığı Akif Kaya'yı 3 yerinden bıçakladı, kuması Fikriye Kaya'yı da dövdü.

"ÇOCUĞUNU BIRAKIP, GİT"

Komşuların çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Fikriye ve Akif Kaya çifti tedavi altına alındı. Polisin gözaltına aldığı Esma Asal da 11 aylık oğlu Resul ile tedavisinin yapılması için aynı hastaneye getirildi. Esma Asal tedavisi yapılırken, polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:
“Aksaray"da ailem ilebirlikte yaşıyordum. Yaklaşık 1.5 yıl önce Akif ile tanıştım ve kuma olarak, Fikriye ile birlikte yaşadığı eve geldim. Akif, Fikriye ile 20 yıldır evli çocukları olmuyordu. 11 ay önce erkek çocuk dünyaya getirdim. Çocuk doğduktan sonra Akif"in ve nikahlı eşi Fikriye"nin bana karşı tavırları değişti. Sürekli dayak yiyordum. Gece yine aramızda tartışma çıktı. Akif, bana, "Çocuğu bırakıp, bu evi terk et" dedi. Çocuğumu bırakmayacağımı söyledim. Bana vurunca, mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla kendisine saldırdım. Fikriye de kavgaya karıştı. Akif, benimle sadece çocuk doğurmam için birlikte olmuş. Bunu sonradan anladım. Çocuğumu kesinlikle bırakmam.”