Yeşil, Innovia projesinin ikinci etabının 3 bin konuttan oluştuğuna işaret ederek, "Cumartesi günü başlayan kampanyalı satışlarımıza yoğun ilgi var. İlk hafta sonunda 6 bin telefon aldık ve satış ofisimizi 3 bin kişi ziyaret etti. İkinci etaptaki 3 bin konutun 900 adeti ise satıldı" diye konuştu.

60 bin TL"den başlıyor

Konutları Aralık 2010 tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacaklarını söyleyen Yeşil, büyük ilgi gören kampanyayla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "1+1 daireler 60 bin TL, 2+1"ler 100 bin TL ve 3+1 daireler ise 135 bin TL"den başlıyor. Yüzde 20 peşin, 6"ncı ve 12"nci aylarda yüzde 5, 24"üncü ayda teslimde yüzde 10 ara ödeme olmak üzere toplam bedelin yüzde 40"ı teslim tarihine kadar ödeniyor. Geriye kalan yüzde 60"lık kısmı ise 60 ay eşit taksitle ve yüzde 0 faizle ödeme imkanı sunuyoruz. 100 bin TL"lik bir ev için 5 yıllık kredi kullansanız 170 bin TL gibi bir rakam ödersiniz. Bu kampanyayla önemli bir fırsattan yararlanabiliyorsunuz."

Yüzde 25"i yabancılara

3 bin konutun yüzde 25"ini yatırım yapmak isteyen yabancılara satmayı hedeflediklerini belirten Yeşil, şöyle konuştu: "Şimdiye kadar projenin yüzde 13"ünü yabancılara sattık. Yurtdışından 14 acente ile anlaştık. Pakistan, Gürcistan, İngiltere, Hollanda ve Rusya başta olmak üzere 20 farklı ülkeden yabancılara konut sattık. Orlara verdiğimiz fiyat yerli tüketicinin yüzde 10-15 üzerinde olmasına rağmen büyük ilgi gördük. Çünkü Yabancılar İstanbul"un potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu görüyorlar. Şu anda özellikle merkez dışında metrekare fiyatları çok düşük. İstanbul"daki metro sistemi tamamlandığında Beylikdüzü gibi merkez dışındaki bölgeler çok değerlenecek."