"Yahşi Batı" filminin galası için Almanya'ya giden Cem Yılmaz, pasaport kontrolünde şok oldu. Yılmaz'ı bu şoktan magazin çıkardı...

"Yahşi Batı" filmiyle yeni yıla hızlı bir giriş yapan ünlü oyuncu Cem Yılmaz, filmin galası için Almanya uçağına bindiğinde başına geleceklerden habersizdi. Neşeli bir yolculuğun ardından Almanya'ya varan ve pasaport kontrolüne gelen Yılmaz, pasaport polisinin onu içeri alamayacağını belirtmesiyle büyük bir şok yaşadı.

Almanya'ya giriş vizesinde sorun olduğunu söyleyen pasaport polisine derdini bir türlü anlatamayan Yılmaz, ne anlattıysa ikna edemedi. Elindeki evraklara bakan pasaport polisi, Yılmaz'ı Almanya'ya sokamayacağını belirtti. Arkasında bir çok yolcu sırada beklerken pasaport polisini bir türlü ikna edemeyen Yılmaz'ın imdadına, tabii ki "magazin" yetişti.

"Yahşi Batı" filminde rol alan oyuncular ve teknik ekipte yer alanlar, Cem Yılmaz'ın Türkiye'de ne kadar ünlü bir oyuncu olduğuna ve yeni filminin Almanya galası için geldiğine inandırabilmek için, o günlerde gazete manşetlerinde yer alan magazin haberlerini pasaport polisine göstermeye başladı. Teknik ekibin ve oyuncuların yanlarında getirdikleri gazetelerde yer alan Cem Yılmaz ve "Yahşi Batı" haberlerini gören pasaport polisi, nihayet ikna olup Cem Yılmaz'ın Almanya'ya girişine izin verdi.

Uzun süren uğraşlardan sonra pasaport polisini magazin haberleriyle ikna eden Cem Yılmaz, "Yahşi Batı" filminin Almanya galasını da gerçekleştirmiş oldu./vatan