Bursa’da Nilüfer Belediyesinin konuğu olarak kente gelen İsrailli şarkıcı ve söz yazarı Yasmin Levy, Fethiye Kültür Merkezi’nin çatısından bir parça alçıpan salona düşünce konseri yarıda bırakmak zorunda kaldı.
 
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Latin ve Sefarad müziğinden Endülüs flamenkosuna, Türk ezgilerinden Arap etkilerine pek çok unsuru müziğinde kullanan Kudüs doğumlu İsrailli şarkıcı ve söz yazarı Yasmin Levy, Fethiye Kültür Merkezi’nde hayranlarının karşısına çıktı.
 
Ancak konser sırasında binanın çatısına çıktıkları anlaşılan çocukların neden olduğu kaza sonucu, salonun tavanından bir parça alçıpanın yere düşmesi seyircide panik yarattı. İzdiham yaratmamak için salonun ışıkları yakılarak, yapılan anonslarla seyirciler sakinleştirildi ve salon boşaltıldı.
 
Olay izdihama meydan vermeden kısa sürede kontrol altına alınırken, kazaya binanın arka duvarındaki merdivenlere tırmanarak çatıya çıkan ve tavan arasında dolaşan çocukların neden olduğu öğrenildi.
 
İlerleyen hamileliğine rağmen sahneye çıkan ve konserin yarım kalmasına bir hayli üzülen Yasmin Levy, salonun boşaltılmasından sonra fuayede seyircilerle buluşarak albümlerini imzaladı.
 
Zaman zaman Türkçe konuşarak seyirci ile sıcak bir iletişim kuran Levy, yarım kalan konseri mutlaka tamamlamak istediğini belirterek, doğumdan sonra tekrar Nilüfer’e gelerek bir konser vereceğini söyledi.