Aydın Ülkü Ocakları"na bağlı Köşk Ülkü Ocakları"nda Köşk halkı için açık hava konseri düzenlendi. Konsere Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP İl Başkanı Hasan Muti, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve çok sayıda misafirler katıldı.
Mili Mücadele ve terör olaylarında şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunulması ve
İstiklal Marşı"nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan konserin açılışında konuşan Köşk Ülkü Ocakları Başkanı Metin Kaymakçı, “Son günlerde verdiğimiz şehitlerimizin sorumlularının bulunmasını istiyoruz. Bu konuda üzerlerine görev düşünlerde bir an önce kendilerine düşen görevleri yapmalar. Herkesin bulunduğu kabuğundan çıkıp terörle mücadeleye katılması lazım. Biz ülkücüler olarak gerektiği zaman canlarını seve seve canlarını vermeye hazırız. Türk Silahlı Kuvvetlerine eleştiri yapılmasını doğru bulmuyoruz. Yapılan bu eleştiriler ülkemize zarar veriyor” dedi.
Yapılan konuşmaların konserde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez Sanatçıları Serdarcan ve Atilla Yılmaz sahne aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden konsere ilgi, beklenenin çok üzerinde gerçekleşti. Köşk halkına unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar, söyledikleri bir birinden güzel şarkı ve türkülerle konsere gelenleri coşturdu.