Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Liman Platformu'nun işbirliği ile düzenlenen Moğollar Konseri, ilgisizlik nedeniyle yaklaşık 2,5 saat geç başladı.
Duyurusu dün yapılan Moğollar konseri, ilgisizlik sebebi ile 2 saat 20 dakika geç başladı. İlk duyurularda saat 14.00'de başlayacağı belirtilen konser ancak saat 16.20'de başlayabildi. Konser başlangıcında konuşma yapan Belediye Başkanı Esat Altungün'ün ilgisizlik sebebi ile moral bozukluğu yaşadığı gözlemlendi.
Yaklaşık 300 kişinin izlediği açık hava konseri, bir saat sürdü. Cahit Berkay, Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz,Emrah Karaca'dan oluşan Moğollar seyirci ilgisizliği sebebi ile konserlerine geç başladı.
Belediye görevlilerinin çevredeki vatandaşları da konsere yönlendirmeye çalıştığı görüldü. Belediye Başkanı Esat Altungün, izleyici toplayabilmek için cep telefonlarına mesaj yolladı.
Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Esat Altungün, ''Kuşadası Liman Platformu ve Belediye işbirliği ile gerçekleştirilen konsere gelerek bizlere destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz'' dedi.