YYÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen şenlikler kapsamında ünlü sanatçı Aylin Aslım sevenleri ile buluştu. Aslım'a yoğun ilgi gösteren gençler, konser öncesinde Van Gölü sahilini doldurdu. Aslım'ın sahneye çıkmasının ardından gençler gönüllerince eğlenmeye başladı.

Özellikle erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Aylin Aslım birbirinden güzel ve hareketli parçalarını okuyarak gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser esnasında hayranlarının aşırı ilgisiyle karşılaşan Aslım'a saldırıda bulunan fanatik bir hayranı, güvenlik görevlisi tarafından platformdan aşağı atılarak hızlı bir şekilde konser alanından da uzaklaştırıldı.

Aslım, olaya tepki göstererek, "Bir iki hayvan yüzünden bu konseri bitirecek miyiz? Ben buraya sizin için geldim. Biz buraya sadece güzel bir şeyler yapmak için geldik. Sahneye çıkan bu şahsa hayvan demek istemiyorum çünkü hayvan yapmıyor bunun gibi" diye konuştu. Daha sonra güvenliğe dönerek kimseye yumruk atılmamasını isteyen sanatçı, konserine kaldığı yerden devam etti.

Sanatçının hayranları birbirinden güzel şarkılara eşlik ederken, konser yaklaşık 2 saat sürdü. Geçen pazartesi günü Grup Seksendört'ün konseriyle start alan şenlikler, Aylin Aslım konseri ile son buldu. VATAN