Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, 100. yıl kutlama programı çerçevesinde gerçekleştirilecek Beyonce konserinin iptal edilmesiyle ilgili, ''Böyle bir ortamda konserin gerçekleşmesi mümkün değildi'' dedi.

Koç, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Hakkari'de bölücü teröristlerce gerçekleştirilen saldırı üzerine toplanan yönetim kurulunun, böyle bir ortamda konserin gerçekleştirilemeyeceği kararını aldığını söyledi. Camia olarak memleketin acısını paylaştıklarını dile getiren Ali Koç, şunları kaydetti:

''Tüm ulusumuza başsağlığı, şehitlerimize de rahmet diliyoruz. Bu sıkıntılı günlerin bir an önce bitmesini istiyoruz. Çarşamba akşamı, 100. yıl kutlamaları bağlamında Beyonce konserini gerçekleştirecektik, ancak toplantıda, böyle bir ortamda, bu atmosferde bunun gerçekleştirilemeyeceğinin kararını aldık.''

Koç, ''Kararı almak zor olmadı. Bu ortamda, bunun gerçekleşmesi mümkün değildi. Benzer bir kararı daha önce de almıştık. Ankara'da, yine böyle bir hain saldırı yüzünden Fazıl Say konserini iptal etmiştik. Bu karar yüzünden kimse mağdur olmayacaktır'' açıklamasını yaptı.

Kaynak/ajansspor.com