Besten Çarşısı"nda yapılan genel kurula Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, Kooperatif Başkanı Fettah Mersin ve kooperatif üyeleri katıldı. Divan heyetinin oluşmasının ardından genel kurulda; yönetim, denetim ve faaliyet raporları ile bir önceki yıla ve gelecek dönemlere ait gelir-gider bütçeleri okunarak, kabul edildi. Daha sonra Fettah Mersin başkanlığında hazırlanan listeyle gidilen seçimlerde, genel kurula katılan tüm üyelerin
Oylarını alan mevcut yönetim güven tazelemiş oldu.
Sonuçların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Fettah Mersin,
1999 yılında başlanılan Bedesten Çarşısı inşaatının tamamlanmasının ardından Ramazanpaşa Mahallesinde ticaret gözle görülür şekilde hareketlenmeye başladığını söyledi. Çarşısı içerisinde 170 ticari faaliyet yapılabilecek dükkan olduğunun belirten Mersin, “İnşaatımız artık bitmiş durumda Bedesten çarşısı içerisinde birinci katın yarısında faaliyet gösteren bir dershane var. Ramazanpaşa Mahallesi muhtarlığı da Bedesten Çarşısı içerisine taşınınca mahallelide çarşıyı sık sık ziyaret eder hale geldi. Kooperatifimizin 150 üyesi var. Ticari faaliyet de bulunmak amacı ile ilk dükkanımızı da üyemiz Hüseyin Özfidan çarşı içerisinde hizmete açtı. Ramazan Bayramı sonrası çarşı içerisindeki dükkanlara taleplerin artmasını bekliyoruz” dedi.
Bedesten Çarşısı içerisinde Aydın Belediyesine ait 2 katlı otoparkın olduğunun altını çizen Fettah Mersin, “Bedesten çarşısını ziyaret eden vatandaşlar araçlarını nereye koyacakları konusunda bir sıkıntı yaşamayacaklar. Ramazan paşadaki ticari faaliyetleri esas hareketlendirecek olan ise Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 2 bin 500 öğrencinin belediye ve Adnan Menderes Üniversitesinin aralarında imzaladığı protokol gereği Bedesten çarşısına taşınacak olması” diye konuştu.
Sınırlı Sorumlu Bedesten Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi"nde yapılan seçimli genel kurul sonucunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Fettah Mersin, 2. Başkan Kesim Okutkan, Mustafa Erdoğan, Ahmet Nafiz Turgut ve Halil İbrahim Tosun. Denetim kurulu ise Nurettin Çaycı, Hüseyin Özfidan ve Nuri Nurdoğan Çolakoğlu.