Ankara'da, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ana nizamiyesinin önünde park halindeki aracın alev alev yanması heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Caner Eroğlu ve Kenan Can Güler isimli iki arkadaşın 06 TCG 47 plakalı otomobillerinin mazotu nizamiye önünde bitti. Mazot bulmak için Caner Eroğlu yaya olarak, Kenan Can Güler ise taksiyle araçlarından ayrıldı. Geri geldiklerinde ise otomobillerini alev alev yanarken buldular. Yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri araca müdahele etti ve alevler kısa sürede söndürüldü. Yangının komutanlık önünde yaşanması sebebiyle çok sayıda polis ekibi de olay mahalline geldi. Güler ve Eroğlu'ndan bilgi alan polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu.
Aracı arkadaşı Caner Eroğlu'nun kullandığını belirten Kenan Can Güler, cadde üzerinde seyrederken mazotlarının bittiğini, mazot aramak için arkadaşıyla beraber ayrıldıklarını, geri geldiklerinde ise otomobili alevler içerisinde bulduklarını söyledi. Güler, yoldan geçen bazı araçların durduğunu, şoförlerin yangın tüpüyle köpük sıktıklarını ancak yeterli olmadığını belirtti.

Yapılan incelemenin ardından iki arkadaş detaylı ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Yangın sonrası araç tümüyle kullanılmaz hale geldi. (bugün)