Koçarlı Kaymakamlığı, Koçarlı Belediyesi, Koçarlı Ziraat Odası, Koçarlı Minibüsçüler Kooperatifi ve Esnaf ve Kefalet Kooperatifi"nin ortaklaşa düzenledikleri tiyatro günleri kapsamında son olarak Üstün Dökmen'ın yazdığı ve Tuncer Yağcı'nın yönettiği “Komşu Köyün Delisi” isimli müzikal komedi Koçarlıda izleyicilerle buluştu.
Adım Tiyatrosu oyuncuları tarafından Koçarlı Belediye Düğün Salonu"nda iki ayrı matine halinde sahnelenen oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyununu Kaymakam Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Şen, İlçe Emniyet Amiri Muharrem Çiftçi, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Gösteriyi izleyenler arasında Koçarlı Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Adım Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek, tiyatro etkinlikleriyle ilçenin sosyal kültürel yaşamına katkı sunmak istediklerini belirtti.
İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan Adım Tiyatro ekibi oyuncusu Ercüment Balakoğlu da, "Bizleri davet edip ve çok güzel bir şekilde ağırlayan başta İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu'na ve ilçe halkına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.