Gaziantep'te, aralarında bir süredir husumet bulunan iki komşu arasında çıkan silahlı kavgada 65 yaşındaki baba öldü, iki oğlu yaralandı.

Gaziantep'te, aralarında bir süredir husumet bulunan iki komşu arasında çıkan silahlı kavgada Musa Küçük (65) öldü, oğulları Cevdet (37) ve Ali Küçük (24) yaralandı. Musa Küçük'ün cenazesi otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürülürken, yaralanan oğulları da aynı hastanede tedavi altına alındı.

Gaziantep Esentepe Mahallesi 30 nolu Sokak üzerinde, aralarında bir süredir husumet bulunan Küçük ile Güneş aileleri arasında, saat 23.00 sıralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, pompalı tüfekle Küçük ailesinin üzerine rastgele ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu, baba Musa Küçük ile oğulları Cevdet ile Ali vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Musa Küçük yolda hayatını kaybetti. Cevdet ve Ali Küçük kardeşler tedavi altına alındı.

Silahlı kavga üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, silahı kullandığı ve bir kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddiası ile Hüseyin Güneş ile eniştesi Menderes Tuğrul, olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Hüseyin Güneş ve Menderes Tuğrul, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Musa Küçük'ün hayatını kaybeden yakınları, hastaneye akın ettiler. Küçük'ün yakınları hastane bahçesinde gözyaşlarına boğulurken sinir krizleri geçirdiler. Olası bir olaya karşı hastaneye sevk edilen polis ekipleri ile hastane güvenlik görevlileri, Küçük'ün yakınlarını güçlükle sakinleştirdiler.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. / HT