Didim merkez Cumhuriyet Mahallesi"nde özel bir firma tarafından yaptırılan ve daha sonra Didim Belediyesi"ne devredilen oyun ve spor salonu; Didim Belediyespor ve vatandaşların kullanabilmesi için halı saha haline dönüştürülecek.
Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Belediyespor Kulüp başkanı İzzet Us, “Didim Belediyespor"un bir tesis sorunu bulunuyor. Bu konuyla ilgili olarak belediyemizden yardım istedik. Bununla ilgili olarak hastane yolu üzerinde bulunan spor kompleksini Didim Belediyespor"a tahsis edildiğini öğrendik. Bu yer özel bir firma tarafından belediyemize bağışlanmış, kısa süre sonra bu yeri halı sahaya çevrileceğini öğrendik. Burada hem takımlarımız çalışacak hem de halkımıza hizmet verecek.” dedi.
Didim Belediyesi olarak spor faaliyetlerine destek vermeyi sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mümin Kamacı da, “Burayı bir spor kompleksi haline getirmeyi planlıyoruz. Bu iki sahamızı birleştirerek bir halı saha yapacağız, ayrıca burada sporcuları izlerken ve halkımızın spor yaptıktan sonra oturup dinlenebileceği bir kamelya yapmayı düşünüyoruz. Yapacağımız spor kompleksi içinde duş ve soyunma odaları ve çay bahçesi de yapmayı hedefliyoruz. Buradan elde edilecek gelirle de hem Didim Belediyespor Kulübümüze hem de belediyemize gelir ağlamayı da planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Bu arada; Cumhuriyet Mahallesi"nde bulunan oyun ve spor salonundaki çalışmaların en yakın sürede başlayacağı ve yaz dönemine kadar sahanın hizmete açılacağı öğrenildi.