Belediye Başkanı Kazım Yürek başkanlığında gerçekleşen Koçarlı Belediye Meclis Toplantısı"nda Meclis Başkan Vekillerini, Encümen ve Komisyon seçimlerini ile Çiftçi Malları Koruma Meclisi de belirlendi. Yapılan oylamalar sonucu Meclis 1. Başkan Vekilliğine CHP"den Mustafa Değirmenci Meclis 2. Başkan Vekilliğine DP"den Mustafa Kemal Aydemir, Katip üyeliğe DP"den Bigehan Etik, CHP"den Kader Erişmiş seçildi.
Encümen ve komisyonlar şu şekilde oluştu; Encümen Üyeliğine CHP"den Ertuğrul Saçan, DP"den Mustafa Kemal Aydemir, Plan ve Bütçe Komisyonuna CHP"den Mustafa Değirmenci ve Ertuğrul Saçan, DP"den Bilgehan Etik ve Mustafa Kemal Aydemir, AK Parti"den M. Hakkı Kırkuşu, İmar Komisyonuna CHP"den Şaban İstek ve Kader Erişmiş, DP"den Mustafa Kemal Aydemir ve Bilgihan Etik, AK Parti"den Ali Şahin, Denetim Komisyonuna CHP"den Şaban İstek ve Kader Erişmiş, DP"den Mustafa Kemal Aydemir ve Bilgihan Etik, AK Parti"den Ali Şahin.
Aydın İli Afet Acil Yardım Kurtarma Birliğine de DP"den Bilgehan Etik, AK Parti"den M. Hakkı Kırkuşu, Aydın İli Çevre Hizmetler Birliğine CHP"den Kader Erişmiş ve Şaban İstek, Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliğine DP"den Mustafa Kemal Aydemir, CHP"den Şaban İstek, Ege Belediyeciler Birliğine AK Parti"den Ali Şahin, Çiftçi Malları Koruma Meclisine Gültekin Özbek, Çetin Çalak, Muhittin Yurtsever, Bahri Arslan, Güngör İstek, Çiftçi Malları Murakıp Heyetine ise Coşkun Arslan, Yılmaz Yetim, İbrahim Uysal, Emin Uğur ve Salih Karakaya seçildi.