'HÜZNÜ ŞENLENDİRİCİ BİR YANIM VAR!'
Cem Yılmaz, katıldığı bir televizyon programının çekimlerinde herkesi bol bol güldürdü.

Günaydın'In haberine göre; bu gece atv'de Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı yepyeni bir talk show başlıyor! Programın ilk konuğu Cem Yılmaz..

atv'de bu gece Nebil Özgentürk'ün genel yönetmenliği ve yapımcılığını üstlendiği, Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı bir talk show başlıyor. Her hafta bir konukla oyunculuk ve hayata dair sohbetlerin yapılacağı programın ilk konuğu da Cem Yılmaz. Önceki gün yapılan çekimler öncesi Özgentürk'ün, "Neşe ile hüznü harmanlayan iyi bir işin altına imza atacağız. Cem hüznü de içinde barındıran biri" deyince Yılmaz espriyi patlattı: "Başıma bir şey mi gelecek benim, ne hüznü? Evet, aslında Hüznü Şenlendirici bir yanım var!" Sonra, arkasına gizlediği baltayı çıkaran Yılmaz, "Bu balta oyundan, oyunculuktan bahsederken bir sembol... Hep oyuncular iyi olacak değil ya, baltaları da, yani buraya gelme ihtimali düşük insanları da temsil etmek adına. Şaka tabii... Bu balta 'A.R.O.G'da kullandığımız aksesuvar. Konuk öğrencilerden birine vereceğim" dedi. "A.R.O.G'da; beklentiler ve beklentim arasındaki çelişki yüzünden eleştirildim" diyen şovmen şöyle konuştu: "İstediğim gibi biri olduğum için mutluyum. Kimseyle uzlaşmak zorunda değilim. Yapılan iş kabak gibi ortada! 'Bu komedi' veya 'Elimizden bu geldi' diye özür dilemem. Gençleri zehirlemesinler!"

Kenan Işık programa neden 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' ismini koyduklarını şöyle açıkladı: "Shakespeare'in sözüdür bu. Sanılır ki oyunlar tiyatroda, sinemada oynanır. Oyunlar gerçek hayatta da yaşanır. Oyuncularda sahnede gerçek hayatın maskesini indirirler, hayatın ne olup olmadığını, anlatmak isterler. "Özgentürk ise, "Oyunculuk çok zor bir iştir. Hakikaten bu insanlar nasıl yaşar, nasıl hazırlanır, nasıl bir yeteneğe sahipler... Ayrıntıla girilecek, onların değerini bizlere hatırlatacak bir program bu" dedi.

Cem Yılmaz'ın henüz beş yaşındayken söyleyip kayıt ettiği 'Bu Akşam Hüzünlendim Ben Yine' şarkısı stüdyoda dinlendi, herkes gülme krizine girdi.
* Kenan Işık'ın uzattığı 'Hamlet' metninden bir bölüm okumaya çalışan ünlü şovmen başarılı olamadı ve "Benim için çok zor" dedi.
* Yılmaz'ın en sevmediği sözcüğün 'şovmen' olduğu ortaya çıktı.
* Cem Yılmaz'ın hayatında en çok yapmak istediği şey, çok iyi piyano çalabilmekmiş... Şovmen olmasaymış, berber çırağı olabilirmiş.
* Yeni filmi hakkında da konuşan Yılmaz bu kez fantastik bir film yapmak istemediğini, hayatın içinden bir konu olacağını söyledi.
* 95'teki görüntülerini beğenmediği söyleyen Yılmaz "Şimdi çıksa bu çocuk, bunu döverler" dedi.

H2