G.Saray, Sami Yen"deki son lig maçının ardından stat koltuklarını 70 TL"den satmayı hedefliyordu.
Ancak taraftarlar G.Birliği hüsranı sonrası koltukların yarısını sahaya atınca planlar alt üst oldu.

G.SARAY tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşarken kulüp de ekonomik olarak kayıp yaşamaya devam ediyor. Bu sezon ligde 6 galibiyet ve 2 beraberlik alıp 8 maçını da yitiren sarı-kırmızılılar toplamda 5 milyon 250 bin TL kazandı. Galibiyete 750 bin, beraberliğe 375 bin TL verilirken, 8 yenilgi ile birlikte G.Saray"ın kaybı da 6 milyon TL"yi buldu. Avrupa"ya erken veda da sarı-kırmızılıları önemli bir gelirden ederken, Sami Yen"deki son lig maçı olan G.Birliği yenilgisi de kulübün hesaplarını alt üst etti.

İZİN DAHİ ALINMIŞTI

2. yarıda maçlarını Türk Telekom Arena"da oynayacak olan sarı-kırmızılılar 22 bin 800 kişi kapasiteli Sami Yen"deki son lig maçının ardından stadın koltuklarını satıp vedayı kâra dönüştürmeyi planlıyordu. Federasyonla görüşüp, kupadaki Beypazarı maçının koltuksuz oynanması için de izin alınmıştı. Bu koltuklar Sami Yen hatırası olarak 70 TL"den satışa sunulacaktı. Ama G.Birliği hüsranı sonrası taraftarlar koltukların yarısını söküp sahaya atarken, kulübü de büyük zarara uğrattılar.

Cimbom, Konya"da yine forvetsiz!

BU sezon golcü sıkıntısı yaşayan G.Saray, Konya maçı öncesinde yine forvetsiz. Sarı-kırmızılılarda Baros"un tedavisi devam ederken, zorunlu olarak forvette oynayan Pino da cezalı. M.Batdal"ın formsuz olması nedeniyle Hagi, Konya maçında Kewell"a forma vermeyi düşünüyor.

Liseliler imza topluyor

G.Saray Lisesi Mezunları, yönetimin olağanüstü kongre kararı almasını sağlamak için internet üzerinden kampanya başlattı.

G.SARAY"DA muhalefetin ardından G.Saray Lisesi Mezunları mail grupları olan AGS de yönetimin kongre kararı alması için çalışmalara başladı. Bunun için kayda açık üye sayısının 5"te 1"i kadar imza toparlamaları gerekiyor. G.Saray"ın üye sayısının 7 bin 500 ila 8 bin kişi arasında olduğu tahmin edilirken, bin 600 imza toplaması halinde G.Saray olağanüstü seçimli kongreye gidebilir.

Tek umut Türkiye Kupası

İLK yarının tamamlanmasına 1 hafta kala liderle arasında 19 puan fark bulunan ve bu görüntüde Avrupa"da yer alması mucize görünen G.Saray"da Hagi, Türkiye Kupası"na asılacak. En son kupa şampiyonluğunu Romen hoca yönetiminde yaşayan sarı-kırmızılılar bu sezon da kupayı kazanarak Avrupa"ya katılmayı garanti altına almak istiyor.